Hogwarts

Draco Dormiens Nunquam Titillandus
 
AcasaPortalCalendarFAQCautareInregistrareMembriGrupuriConectare

Distribuiži | 
 

 Sortare

In jos 
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
Ginny Potter
Anul II
Anul II
avatar

feminin Numarul mesajelor : 219
Varsta : 21
Casa : Cercetasi
Data de inscriere : 21/12/2007

MesajSubiect: Sortare   Dum Dec 23, 2007 6:08 am

1. Iti doresti foarte mult sa cumperi un anumit obiect, dar parintii tai nu vor sa ti'l cumperi, caci e prea scump. Tu:
a) Obiectezi cu voce tare pana se intoarce situatia in favoarea ta.
b) Il cumperi pe ascuns, fara sa'si dea seama parintii!
c) Iti asculti parintii.
d) Te folosesti de farmece ca sa iti dea voie.

2. Ai luat o nota mica la scoala. Tu:
a) Le spui imediat parintilor!
b) Hmz... nota mica? Niciodata n'am luat asa ceva! Nu o sa le spun parintilor, o singura nota nu'mi va strica media!
c) Uh... le spui atunci cand ei vor fi intr'o stare buna de spirit...
d) Le ascunzi nota cea mica.

3. Ai uitat complet de teme... Este ora 12 noaptea. Tu:
a) Iti aduni puterile si o faci... sa fie invatatura de minte pentru data viitoare.
b) Dormi putin, apoi iti faci tema.
c) O faci pe jumatate, ca sa apuci sa dormi si in noaptea asta. Mai bine o tema facuta pe jumatate decat nimic...
d) Dormi. Vei gasi maine o scuza...

4. Prietenului / prietenelei tale ii scapa ca are un secret, dar nu vrea sa'ti spune ce este. Tu:
a) O sa'l / s'o convingi sa'ti spune secretul.
b) Insisti, insisti si iar... insisti. O sa renunte pana la urma...
c) Il / o ademenesti sa'ti spuna secretul, k sa'i spui si tu cu cn te intalnesti in ultmina vreme sau care e persoana potrivita sa'i spuna la teze fara sa il / o parasca
d) O lasi balta.

5. Care e culoarea ta preferata?
a) albastru
b) verde
c) auriu
d) negru

6. Ce preferi?
a) Ocean
b) Piatra
c) Furtuna
d) Munti

7. Ok. Pana la urma ai reusit sa gasesti niste maruntis in vechea roba.Tu...
a) Iti cumperi o copie a Istoriei Hogwartsului. Mereu ti'ai dorit'o
b) Ii cumperi ceva prietenului tau cel mai bun
c) Pastrezi bani pentru alta data
d) Iti platesti datoria

8. Ce ai face pentru prietenul tau cel mai bun:
a) Ti'ai da viatza
b) Hmz... pai, as putea sa'i dau bluza aia care si'o dorea atata...
c) I'ai sopti raspunsurile la test... dak sti si tu
d) As face aparoape orice... da nu as putea sa renunt la viatza mea sau ceva la care tin foarte mult

9. Cariera perfecta ar fi...
a) Auror
b) Ministru al Magiei
c) Devorator al Mortii
d) Profesor la Hogwarts

10. De ce iti place la Hogwarts:
a) Deoarece aici mi'am facut multi prieteni
b) Pentru ca imi place sa invat sa vrajesc obiecte si...oameni!
c) Aici pot sa terorizez elevii din anii mai mici..
d) La Hogwarts e mereu multa distractie si nu te plictisesti niciodata!

Raspunsurile le puneti aici. Adminii vor hotari in ce casa ati picat. Nu puteti sa va sortati de 2 ori.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Vizitato
Vizitator



MesajSubiect: Re: Sortare   Dum Dec 23, 2007 6:14 am

[raspunsuri scoase]

Ginny Potter: Jobenul magic ezita o clipa, apoi toata lumea aude un singur cuvant: astropufi!!
Sus In jos
Colin Potter
Anul I
Anul I
avatar

Numarul mesajelor : 4
Casa : Ochi-de-Soim
Data de inscriere : 21/12/2007

MesajSubiect: Re: Sortare   Dum Dec 23, 2007 6:29 am

[raspunsuri scoase]

Ginny Potter: scratch Jobenul zice k ai un amestec de sange dintre viperini si soimi... dar cum ai ales... Ochi-de-Soim!
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Luna Lovegood
Anul I
Anul I
avatar

Numarul mesajelor : 3
Casa : Cercetasi
Data de inscriere : 23/12/2007

MesajSubiect: Re: Sortare   Dum Dec 23, 2007 9:51 am

[raspunsuri scoase]

Ginny Potter: Ce ma distrai... iesi egalitate Very Happy esti un cercepuf =)) dar cum ti'ai ales casa... cercetasi!
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Alina malfoy
Anul I
Anul I
avatar

Numarul mesajelor : 10
Casa : Cercetasi
Data de inscriere : 23/12/2007

MesajSubiect: Re: Sortare   Dum Dec 23, 2007 12:35 pm

[raspunsuri scoase]

Ginny Potter: Jobenul Magic se gandi un pic si striga: cercetasi!
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Andru Hermione
Anul III
Anul III
avatar

feminin Numarul mesajelor : 409
Varsta : 23
Casa : Cercetasi - Sef de casa
Data de inscriere : 25/12/2007

MesajSubiect: Re: Sortare   Mar Dec 25, 2007 10:29 am

[raspunsuri scoase]

Ginny Potter: Cercetasi
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Adina Potter
Anul I
Anul I
avatar

feminin Numarul mesajelor : 10
Varsta : 22
Casa : Cercetasi
Data de inscriere : 25/12/2007

MesajSubiect: Re: Sortare   Mar Dec 25, 2007 11:40 am

[raspunsuri scoase]

Ginny W. : Cercetasi! Cercetasi
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Winter Girl
Anul I
Anul I
avatar

feminin Numarul mesajelor : 118
Varsta : 23
Casa : Cercetasi
Data de inscriere : 27/12/2007

MesajSubiect: Re: Sortare   Joi Dec 27, 2007 2:15 am

[raspunsuri scoase]

Ginny Potter: Jobenul magic spune: Ai o dorinta de carte si stiinta, esti curajoasa si tii la prietenii tai. Unde sa te trimit? De vreme ce ai ales, Jobenul Magic iti indeplineste dorinta! cercetasi! Cercetasi
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://nurmengradschool.yoo7.com/
Hermione Granger
Anul I
Anul I
avatar

Numarul mesajelor : 2
Data de inscriere : 29/12/2007

MesajSubiect: Re: Sortare   Sam Dec 29, 2007 1:39 am

[raspunsuri scoase]

Ginny Potter: Aveti si voi o sincronizare. Numai egal imi iese azi. Deci... in cazul de fatza avem un fel de cercepuf Razz dar ai ales... Jobenul Magic striga in toata sala: cercetasi!
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Ginny Potter
Anul II
Anul II
avatar

feminin Numarul mesajelor : 219
Varsta : 21
Casa : Cercetasi
Data de inscriere : 21/12/2007

MesajSubiect: Re: Sortare   Sam Dec 29, 2007 8:26 am

Nimphadora mi'a trimis raspunsurile prin PM ( trebuia sa le postezi aici Very Happy iti editam mesaju si scoteam raspunsurile ) si, imediat ce Jobenul i'a fost pus pe cap, acesta striga: viperini! Cumva doreai sa ajungi la aceasta casa? Majoritatea raspunsurile au fost in favoarea vipilor...
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Harry Potter
Anul I
Anul I


Numarul mesajelor : 1
Data de inscriere : 30/12/2007

MesajSubiect: Re: Sortare   Dum Dec 30, 2007 1:47 am

[raspunsuri scoase]

Ginny Potter: Uhm... bey da numai cercepufi avem pe'aici? Ras trimite'mi te rog prin PM ID-ul tau... sau ma rog unde vrei... la cerce sau la astro
Bellatrix Chang:Am vorbit cu Dan..Mi-a zis ca la Gryffindor.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Emma Watson
Anul I
Anul I
avatar

feminin Numarul mesajelor : 22
Varsta : 20
Casa : Viperini
Data de inscriere : 01/01/2008

MesajSubiect: Re: Sortare   Mar Ian 01, 2008 1:43 pm

[raspunsuri scoase]

Ginny Potter: Jobenul Magic se gandi putin si striga: Viperini
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
harry_daniel
Anul I
Anul I
avatar

masculin Numarul mesajelor : 4
Varsta : 22
Casa : Cercetasi
Data de inscriere : 02/01/2008

MesajSubiect: Re: Sortare   Mier Ian 02, 2008 9:42 am

[raspunsuri scoase]

Ginny Potter: Nu trebuia sa dai quote... si raspunsurile le puteai posta aici... dar in loc sa'ti sterg mesajul ma gandi sa'l editez. Ma bucur k majoritatea raspunsurilor indicau casa unde doreai sa ajungi, ji raspunsul Jobenului Magic este: Cercetasi
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Hermione
Anul I
Anul I


feminin Numarul mesajelor : 1
Varsta : 26
Casa : Astropufi
Data de inscriere : 06/01/2008

MesajSubiect: Re: Sortare   Dum Ian 06, 2008 7:14 am

[raspunsuri scoase]

Ginny Potter: Jobenul Magic spunr: Mi'a fost dificil sa aleg, din cate am vazut esti curajoasa, indrazneata, blanda, harnica si ai o multime de prieteni, dar iti si place sa inveti si esti isteata. Inca putin si picai la cercetasi! Dar, ai fost deja repartizata la astropufi!
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://england2008.forumotion.com
Hermione Potter
Anul I
Anul I
avatar

Numarul mesajelor : 8
Casa : Astropufi
Data de inscriere : 06/01/2008

MesajSubiect: Re: Sortare   Mar Ian 08, 2008 11:54 am

[Raspunsuri Scoase]

Jobenul Magic:Nu mi-a fost greu sa te sortez.Mai multe decat jumatate din raspunsuri de trimit la o casa foarte curajoasa,in care prietenia este un lucru foarte mare.Astropufi!!
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Hermione Potter
Anul I
Anul I
avatar

Numarul mesajelor : 8
Casa : Astropufi
Data de inscriere : 06/01/2008

MesajSubiect: Re: Sortare   Mar Ian 08, 2008 1:25 pm

nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
vreau la cerce Mad Crying or Very sad pale Neutral CRYYYYYYYYYYYYYYY

Bella Chang:Scuze,doar vreun raspuns era de Cercetasi..Eshty astropufa Razz Razz
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Iris Black
Anul I
Anul I
avatar

feminin Numarul mesajelor : 7
Varsta : 26
Casa : Cercetasi
Data de inscriere : 06/01/2008

MesajSubiect: Re: Sortare   Mar Ian 08, 2008 1:29 pm

[raspunsuri scoase]

Ginny Potter: Esti curajoasa, tii la prietenii tai si ai face orice pentru ei. Iti place sa inveti magie si sa descoperi tainele alchimice. Jobenul Magic se gandeste cateva clipe, apoi strigatul se aude in toata sala: cercetasi! Cercetasi
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Hermione London
Anul I
Anul I
avatar

feminin Numarul mesajelor : 90
Varsta : 26
Casa : Cercetasi
Data de inscriere : 08/01/2008

MesajSubiect: Re: Sortare   Mar Ian 08, 2008 2:08 pm

[Raspunsuri Scose]

Jobenul Magic : Mi-e greu sa te trimit la vreo casa!Esty curajoasa,o prietena buna..Esti perfecta pentru Astropufi sau pentru Cercetasi..Tu unde alegi?Alegerea a fost Gryffindor.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://england2008.forumotion.com
Pukky Potter
Anul I
Anul I


feminin Numarul mesajelor : 4
Casa : Astropufi
Data de inscriere : 31/12/2007

MesajSubiect: Re: Sortare   Mier Ian 09, 2008 6:14 am

[Raspunsuri Scoase]

Jobenul Magic:O eleva minunata..De mult nu am mai avut asa ceva.Imi amintesc acum vreo 2 ani..Dar gata cu povestile!Te potrivesti la Ochi de Soim,o casa unde vei fi scoasa in evidenta prin desteptaciunea ta,la Astropufi,unde vei fi mereu un prieten bun,sau la minunatii Cercetasi,unde toata lumea te va remarca pentru curajul tau.Dar,cum tu ai ales,te trimit laAstropufi!!
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Hermione London
Anul I
Anul I
avatar

feminin Numarul mesajelor : 90
Varsta : 26
Casa : Cercetasi
Data de inscriere : 08/01/2008

MesajSubiect: Re: Sortare   Mier Ian 09, 2008 7:26 am

eu vreau la cercetasi Smile Hotoaica Hermione Cercetasi

_________________
There's a bit of magic in everything
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://england2008.forumotion.com
Smaranda Potter
Anul I
Anul I
avatar

feminin Numarul mesajelor : 15
Varsta : 22
Casa : Viperini
Data de inscriere : 18/01/2008

MesajSubiect: Re: Sortare   Vin Ian 18, 2008 10:22 am

[raspunsuri scoase]

Ginny Potter: Nu ai picat la cerce. Raspunsul Jobenului Magic este viperini! Viperini

_________________
Nu indrazni niciodata sa ma provoci...ai putea sa-ti pierzi viata...
Shakira banner
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Avril Arakawa
Anul I
Anul I
avatar

feminin Numarul mesajelor : 68
Varsta : 22
Casa : Astropufi - Sef de casa
Data de inscriere : 20/01/2008

MesajSubiect: Re: Sortare   Dum Ian 20, 2008 11:38 am

[raspunsuri scoase]

Ginny Potter: Jobenul Magic este hotarat. Esti prietenoasa, curajoasa, dar si un pic de viclenie se ascunde in sufletul tau. Cu toate acestea, Jobenul e de parere ca esti foarte isteata. Pana la urma, a ales: astropufi! Astropufi
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://hogwarts.forumotion.com/index.htm
Alysha Tonks
Anul I
Anul I


Numarul mesajelor : 6
Data de inscriere : 08/05/2008

MesajSubiect: Re: Sortare   Joi Mai 08, 2008 10:33 am

[quote="Ginny Potter"]1. Iti doresti foarte mult sa cumperi un anumit obiect, dar parintii tai nu vor sa ti'l cumperi, caci e prea scump. Tu:
a) Obiectezi cu voce tare pana se intoarce situatia in favoarea ta.
b) Il cumperi pe ascuns, fara sa'si dea seama parintii!
c) Iti asculti parintii.
d) Te folosesti de farmece ca sa iti dea voie.
A
2. Ai luat o nota mica la scoala. Tu:
a) Le spui imediat parintilor!
b) Hmz... nota mica? Niciodata n'am luat asa ceva! Nu o sa le spun parintilor, o singura nota nu'mi va strica media!
c) Uh... le spui atunci cand ei vor fi intr'o stare buna de spirit...
d) Le ascunzi nota cea mica.
C
3. Ai uitat complet de teme... Este ora 12 noaptea. Tu:
a) Iti aduni puterile si o faci... sa fie invatatura de minte pentru data viitoare.
b) Dormi putin, apoi iti faci tema.
c) O faci pe jumatate, ca sa apuci sa dormi si in noaptea asta. Mai bine o tema facuta pe jumatate decat nimic...
d) Dormi. Vei gasi maine o scuza...
A
4. Prietenului / prietenelei tale ii scapa ca are un secret, dar nu vrea sa'ti spune ce este. Tu:
a) O sa'l / s'o convingi sa'ti spune secretul.
b) Insisti, insisti si iar... insisti. O sa renunte pana la urma...
c) Il / o ademenesti sa'ti spuna secretul, k sa'i spui si tu cu cn te intalnesti in ultmina vreme sau care e persoana potrivita sa'i spuna la teze fara sa il / o parasca
d) O lasi balta.
D
5. Care e culoarea ta preferata?
a) albastru
b) verde
c) auriu
d) negru
D
6. Ce preferi?
a) Ocean
b) Piatra
c) Furtuna
d) Munti
A
7. Ok. Pana la urma ai reusit sa gasesti niste maruntis in vechea roba.Tu...
a) Iti cumperi o copie a Istoriei Hogwartsului. Mereu ti'ai dorit'o
b) Ii cumperi ceva prietenului tau cel mai bun
c) Pastrezi bani pentru alta data
d) Iti platesti datoria
C
8. Ce ai face pentru prietenul tau cel mai bun:
a) Ti'ai da viatza
b) Hmz... pai, as putea sa'i dau bluza aia care si'o dorea atata...
c) I'ai sopti raspunsurile la test... dak sti si tu
d) As face aparoape orice... da nu as putea sa renunt la viatza mea sau ceva la care tin foarte mult
A
9. Cariera perfecta ar fi...
a) Auror
b) Ministru al Magiei
c) Devorator al Mortii
d) Profesor la Hogwarts
D
10. De ce iti place la Hogwarts:
a) Deoarece aici mi'am facut multi prieteni
b) Pentru ca imi place sa invat sa vrajesc obiecte si...oameni!
c) Aici pot sa terorizez elevii din anii mai mici..
d) La Hogwarts e mereu multa distractie si nu te plictisesti niciodata!
D
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
SIRIUS BLACK
Anul I
Anul I


masculin Numarul mesajelor : 1
Data de inscriere : 04/07/2008

MesajSubiect: Re: Sortare   Vin Iul 04, 2008 2:48 am

1)c 2)d 3)d 4)a 5)d 6)b 7)d 8)d 9)d 10)c
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Scorpia Snape
Anul I
Anul I
avatar

feminin Numarul mesajelor : 1
Varsta : 23
Data de inscriere : 13/07/2008

MesajSubiect: Re: Sortare   Dum Iul 13, 2008 2:09 am

1.d) 2. b) 3. a) 4. b) 5. d) 6. c) 7. a) 8. a) 9. c) 10. b)
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://666rockyou.hi5.com
Continut sponsorizat




MesajSubiect: Re: Sortare   

Sus In jos
 
Sortare
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Hogwarts :: Case & Sortare :: Sortare-
Mergi direct la: